Майстер-клас по пуроверу: готуй, як професіонал

Пуровер - король фільтр кави, без жодних сумнівів!
Метод pour over став популярним відносно недавно, але винайдений був за сто років до того. Кава, приготована цим методом відрізняється багатством і чистотою смаків. Ось чому, цьому методу ми присвячуємо окреме заняття.
Натискання кнопок на автоматичній кавоварці не приносить такого задоволення, як процес приготування кави за допомогою пуровера. Адже це практично медитація, перезавантаження в середині робочого дня, або ж приємний його початок. Це можливість створити продукт своїми руками і тим самим порадувати себе і здивувати близьких.


  Протягом заняття ти дізнаєшся:
- історію виникнення методу
- що таке пуровер, якими вони бувають і чим відрізняються
- як вибрати каву для даного методу
- а також, всі тонкощі приготування
  І звичайно, більшу частину заняття будеш самостійно готувати каву цим методом з допомогою різних девайсів: Hario V60, Chemex, Kalita.