0
Мій кошик

Кава в зернах Rwanda Gitega, Espresso, 1 кг

Артикул 00002
В наявності
1 300 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Вага
Метод приготування

Рекомендований метод приготування кави.

Ми виділяємо дві основні групи методів:

- Еспресо. Для приготування в еспресо машинах.

- Фільтр (brew). Для приготування в чашці, воронках V60, Clever Dripper та подібних, в Аеропресі, Кемексі тощо. А також в Джезві, гейзерній кавоварці тощо.

 

Детальніше в наших Гідах приготування кави різними методами

Опис

Насищена кава натурального (сухого) способу обробки, з нотами абрикосового джему, вишні, та темного шоколаду.
 

Характеристики
Аромат / смак Абрикосовий джем, вишня, темний шоколад, ром
Метод приготування

Рекомендований метод приготування кави.

Ми виділяємо дві основні групи методів:

- Еспресо. Для приготування в еспресо машинах.

- Фільтр (brew). Для приготування в чашці, воронках V60, Clever Dripper та подібних, в Аеропресі, Кемексі тощо. А також в Джезві, гейзерній кавоварці тощо.

 

Детальніше в наших Гідах приготування кави різними методами

Еспресо
Походження

Країна, в якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Значною мірою визначає смак, аромат та інші властивості кави.

Вони залежать від клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших природних умов, в яких зростали кавові дерева. А також різновидів кавових дерев, методів їх вирощування та обробки зерен, характерних цій країні.

Руанда
Регіон

Частина території країни, на якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Кава з різних регіонів однієї країни може відрізнятися за смаком, ароматом та іншими властивостям, за рахунок особливостей клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших умов зростання кавових дерев.

Nyamasheke
Висота над рівнем моря 1650 м
Процес обробки зерен

Виробничий процес, який був використаний при обробці зібраних кавових ягід, для вилучення з них зерен. Значною мірою впливає на смак, аромат та інші властивості кави.

Основні процеси обробки: митий, натуральний (сухий), хані.

 

Кожен процес розкриває смак, аромат та інші якості кави по-різному, навіть якщо ягоди були зібрані з одного дерева.

Натуральний
Кавове дерево

Вид кавових дерев, зерна яких були використані для кави.

Арабіка
Ботанічний різновид

Ботанічний різновид кавових дерев, зерна яких були використані для цієї кави.

Red bourbon
Категорія кави Specialty coffee
Оцінка

Оцінка в балах, яку присвоїли експерти кавовому зерну після збирання та обробки врожаю.

Чим вона вища, тим вище якість зерна, потенціал смаку і аромату, який може бути розкритий при обсмаженні. Максимальна оцінка 100 балів.

87 балів
Врожай 2021 року
Склад Кава в зернах. Моносорт
Країна обсмаження Україна
Рекомендований термін споживання 3 місяці
Відгуки 2
Классный кофе, очень рекомендую попробовать, дискрипторы читаются чётко, а аромат в чашке при заваривании и на горячем - валит с ног
Кава дуже сподобалась має насиченй і стійкий смак! Дякую за швидку доставку ! За подарунок окреме велике дякую))))
Залишити відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Замовлення можна отримати наступними способами

- У відділенні Нова Пошта по Україні

- Кур'єром Нова пошта на вашу адресу

 

Замовлення доставляємо по всій Україні службою доставки Нова Пошта або кур'єром Нова Пошта на вашу адресу

Замовлення оплачені у робочі дні до 15:00 ми відправляємо в той самий день, оплачені після 15:00 - наступного робочого дня.

Оплачені у вихідні та святкові дні - наступного робочого дня.

 

Термін доставки 1-3 дні після відправки. Вартість, розраховується за тарифами Нова Пошта. В середньому 45 - 65 грн.

При замовленні на суму від 600 грн. доставка до відділення Нова Пошта безкоштовна.

Адресна доставка кур'єром за тарифами Нова Пошта.

 

Детальніше >

 

  • Онлайн платіжними картками Visa та MasterCard
  • Онлайн через Приват24
  • Готівкою в терміналах ПриватБанку

Детальніше >

Вгору