Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кенія Гітембе
Кенія Гітембе
Аромат / смак | Чорна смородина, чорниця, гібіскус, сицілійський апельсин |
---|---|
Метод приготування
Рекомендований метод приготування кави. Ми виділяємо дві основні групи методів: - Еспресо. Для приготування в еспресо машинах. - Фільтр (brew). Для приготування в чашці, воронках V60, Clever Dripper та подібних, в Аеропресі, Кемексі тощо. А також в Джезві, гейзерній кавоварці тощо.
Детальніше в наших Гідах приготування кави різними методами. |
Фільтр |
Походження
Країна, в якій були вирощені та зібрані кавові ягоди. Значною мірою визначає смак, аромат та інші властивості кави. Вони залежать від клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших природних умов, в яких зростали кавові дерева. А також різновидів кавових дерев, методів їх вирощування та обробки зерен, характерних цій країні. |
Кенія |
Регіон
Частина території країни, на якій були вирощені та зібрані кавові ягоди. Кава з різних регіонів однієї країни може відрізнятися за смаком, ароматом та іншими властивостям, за рахунок особливостей клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших умов зростання кавових дерев. |
Nairobi, Kiambu |
Висота над рівнем моря | 1800 м |
Процес обробки зерен
Виробничий процес, який був використаний при обробці зібраних кавових ягід, для вилучення з них зерен. Значною мірою впливає на смак, аромат та інші властивості кави. Основні процеси обробки: митий, натуральний (сухий), хані.
Кожен процес розкриває смак, аромат та інші якості кави по-різному, навіть якщо ягоди були зібрані з одного дерева. |
Митий |
Кавове дерево
Вид кавових дерев, зерна яких були використані для кави. |
Арабіка |
Ботанічний різновид
Ботанічний різновид кавових дерев, зерна яких були використані для цієї кави. |
SL-28, Batian, SL-34 |
Категорія кави | Specialty coffee |
Оцінка
Оцінка в балах, яку присвоїли експерти кавовому зерну після збирання та обробки врожаю. Чим вона вища, тим вище якість зерна, потенціал смаку і аромату, який може бути розкритий при обсмаженні. Максимальна оцінка 100 балів. |
88 балів |
Врожай | 2019 року |
Склад | Кава в зернах. Моносорт |
Країна обсмаження | Україна |
Рекомендований термін споживання | 2 місяці |
- У відділенні Нова Пошта по Україні
- Кур'єром Нова пошта на вашу адресу
Замовлення оплачені у робочі дні до 15:00 ми відправляємо в той самий день, оплачені після 15:00 - наступного робочого дня.
Оплачені у вихідні та святкові дні - наступного робочого дня.
Термін доставки 1-3 дні після відправки. Вартість, розраховується за тарифами Нова Пошта. В середньому 45 - 65 грн.