Кількість
|
Вартість
|
||
|
Спеціальний нано-лот експериментальної кави обробки хані з Індонезії.
Господарство знаходиться у Західній Яві, місцева назва - Сунда. Це ферма площею близько 110 га, що знаходиться на 1300-1600 м.н.р.м. Це частина серії експериментальних ферментацій, які ми робимо в Фрінса Естейт з виробником Вілданом Мустофою, а також його дружиною Фікрі та сином Атьєком.
Кавові ягоди від місцевих дрібних кавовласників. Їх збирають і сортують. Потім доставляють на станцію обробки, де ягоди поміщають у поліетиленові пакети і додають лактобактерії та цукроміцети. Мішки щільно закриваються, і ягоди бродять в цьому анаеробному середовищі протягом трьох днів. Під час бродіння мішки перевертають для більш рівномірної ферментації. Кава депульпується, а потім висушується з частиною м'якоті на африканських ліжках.