Купуй special дріп ONE LOVE та подаруй тепло нашим захисникам
Насичений ароматний кавовий напій
Насичений, ароматний кавовий напій з подвійною порцією еспресо
Збалансований кавово-молочний напій
Збалансований кавово-молочний напій на основі двох еспресо
Кавово-молочний напій з невеликою кількістю молока. баланс напою більш кавовий
Кавово-молочний напій з більш молочним смаком
Альтернативний спосіб заварювання кави, в якому ви можете детально відчути різні смакові властивості кавових зерен різних країн. готуємо в спеціальній фільтр-машині
Ручний спосіб приготування кави за допомогою спеціального пристрою V60
Ручний спосіб приготування кави за допомогою спеціального пристрою Dotyk Dripper
Кавово-вершковий напій на основі еспрессо з додаванням молока, вершків та ванільного цукру
Кавовий напій на основі еспресо та апельсинового фрешу
Свіжовижатий сік з апельсинів
Свіжовичавлений сік з грейпфрутів
Зігріваючий напій на основі какао та молока
Класична Кола Гранат
Газована/ негазована
Японський високоякісний зелений чай з додаванням молока
Японський високоякісний зелений чай
Японський високоякісний зелений чай з додаванням апельсинового фрешу
Японський високоякісний зелений чай з додаванням тоніку
Зелений чай, м'ята, палочка кориці. Радимо додавати мед
Авторський чай на основі пюре трьох цитрусових: грейпфрут, лимон, апельсин, з додаванням імбиру, кориці та гвоздики. За бажанням додаємо мед
Fengqing Song Zhen Dian Hong'21 Листя та бруньки з чайних кущів віком 60-80 років. Фен Цін, Ліньцан, провінція Юньнань. Майстер Цай обрав для виготовлення цього дієньхуну класичний рецепт 1958 року та високоякісний чайний матеріал з кущів місцевої сортності різновиду Da Ye Zhong віком 60-80 років. Вони зростають в чайних садках, розташованих вище 2000 м., в місцевості Фен Цін, на батьківщині юньнаньских дієньхунів. Виключно ручна обробка з фіксацією (зупинкою ферментації) в печі, у поєднанні з унікальною чайною сировиною, робить цей чай взірцевим представником червоних Юньнаню. В ароматі прогрітого листа: шоколад, свіжа випічка, чебрець, ягель, пало санто
Ailao Lu Cha'21 Майстер Ліу робить цей зелений чай за класичною технологією. Чайний матеріал збирають з чайних кущів віком 70 років (Da Shu), у відомому на горі Айлао саду #1. Він розташований на висоті 2200-2300 м. над рівнем моря. Потужна чайна сировина надає майже шенове сп'яніння. Солодкий і терпкий. Має довгий яскравий посмак. Питкий, контрастний, з міцним тілом
Wulliangshan Ye Guang Bai Cha'21 Цей чай збирають черниці на території монастиря, біля віддаленого гірського поселення району Улян Шань, на висоті 2200 метрів над рівнем моря. Врожай дуже обмежений через невелику кількість чайного матеріалу та залучених для його збору черниць. Аромат прогрітого листа природний та багаторівневий: польові квіти, акацієвий мед, яблуко, виноград, запашне сіно та сухий дуб. Кришталевий настій м'який та шовковистий. Чай надає стан (Ці) радості, бажання жити, творити і вірити
Трав'яний чай з пряними та свіжими нотами. Має заспокійливий та розслабляючий ефект за рахунок материнки, лаванди, меліси, м'яти, календули, чебрецю, липи, ромашки, валеріани, шишок хмелю
Гунтіни недарма називають "імператорським" або "палацовим" чаєм. Це Шу Пуери найвищої якості, що вироблені з чайних бруньок та листя найменьшого розміру (грейду). М'який визрілий аромат прогрітого листя сповнений молочно-горіховими нотами, палісандром, відчуттям стиглого пшеничного поля в липні. Деревні та вершкові тони у смаку, що так цінуються у візрілому Шу, поєднуються з терпкістю садової малини, грильяжем, керобом, какао та бразильским горіхом
Чайний матеріал для цього шен пуеру зібраний з дерев віком 100-120 років у садку, що знаходиться на березі річки Хун Ха в Айлао, на кордоні з Улян Шань, поруч із шовковичним гаєм. Листя темної пігментації середньо-малого розміру, що є особливістю місцевої сортності. В млинці, традиційно для місцевих шенів, присутні жовтуваті листки Хуан Пянь. Вважається, що вони дають чаю додаткову солодкість та роблять його більш виразним. Аромат прогрітого листа – древесно-квітковий: ваніль, духмяний горошок, ладан та дубова бочка. Шен дає густий, солодкий, м'який та сповнений смаками настій
Традиційний індійський молочний чай зі спеціями
Контактні дані
Робочий час