0
Мій кошик

Кава в зернах ONE LOVE coffee Ethiopia Chire Samii PB, Espresso, 250 г

Артикул 00008
В наявності
360 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Вага
Метод приготування

Рекомендований метод заварювання кави.

Характеристики
Аромат / смак Квіти, тропічні фрукти, чорний чай, цитрусова кислотність та високий рівень природньої солодкості
Метод приготування

Рекомендований метод заварювання кави.

Еспресо
Походження

Країна, в якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Значною мірою визначає смак, аромат та інші властивості кави.

Вони залежать від клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших природних умов, в яких зростали кавові дерева. А також різновидів кавових дерев, методів їх вирощування та обробки зерен, характерних цій країні.

Ефіопія
Регіон

Частина території країни, на якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Кава з різних регіонів однієї країни може відрізнятися за смаком, ароматом та іншими властивостям, за рахунок особливостей клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших умов зростання кавових дерев.

Sidamo
Висота над рівнем моря 1950-2030 м
Станція обробки

Спеціалізоване підприємство, яке займається обробкою кавових ягід для отримання з них зерен.

Зазвичай станція розташована в тій самій країні, де був зібраний врожай кави. Використовувані станцією технології обробки кавових ягід впливають на якість, смак, аромат та інші властивості кави.

Bensa
Процес обробки зерен

Виробничий процес, який був використаний при обробці зібраних кавових ягід, для вилучення з них зерен. Значною мірою впливає на смак, аромат та інші властивості кави.

Основні процеси обробки: митий, натуральний (сухий), хані.

 

Кожен процес розкриває смак, аромат та інші якості кави по-різному, навіть якщо ягоди були зібрані з одного дерева.

Митий
Ботанічний різновид

Ботанічний різновид кавових дерев, зерна яких були використані для цієї кави.

Heirloom
Оцінка

Оцінка в балах, яку присвоїли експерти кавовому зерну після збирання та обробки врожаю.

Чим вона вища, тим вище якість зерна, потенціал смаку і аромату, який може бути розкритий при обсмаженні. Максимальна оцінка 100 балів.

87.5 балів
Врожай 2019
Склад Кава в зернах. Моносорт
Країна обсмаження Україна
Рекомендований термін споживання 2 місяці

Тривалість замочування:
36 до 48 годин (залежно від погоди)

Спосіб сушіння:
Процес сушіння проходить під сонцем на африканських ліках протягом 12-15 днів. У денний час ягоди потрібно постійно перевертати, аби забезпечити рівномірне висушування. У денний час з 12 до 15 год, ягоди накривають, щоб захистити від надмірної сонячної активності. З настанням ночі, ліжка обережно накриваються від можливого падіння дощу та вологи.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Замовлення відправляються кожного дня, окрім вихідних. Якщо ви зробили замовлення у п`ятницю після 18:00, воно буде відправлено у понеділок.

Замовлення доставляються по всій Україні службою доставки Нова Пошта або кур'єром Нова Пошта на вашу адресу.

Термін доставки 1-3 дні після відправки. Вартість, розраховується за тарифами Нова Пошта. В середньому 45 - 65 грн.

При замовленні 2 пачок кави доставка безкоштовна. 

Детальніше >

 

  • Онлайн платіжними картками Visa та MasterCard
  • Онлайн через Приват24
  • Готівкою в терміналах ПриватБанку

Детальніше >

Вгору