0
Мій кошик

Кава в зернах ONE LOVE coffee Kenya Karinga PB, Brew, 250 г

Артикул 00008
Немає в наявності
380 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Вага
Метод приготування

Рекомендований метод заварювання кави.

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікуваних
Характеристики
Аромат / смак Молочний шоколад, жовта слива, ромашка
Метод приготування

Рекомендований метод заварювання кави.

Альтернативні методи
Походження

Країна, в якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Значною мірою визначає смак, аромат та інші властивості кави.

Вони залежать від клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших природних умов, в яких зростали кавові дерева. А також різновидів кавових дерев, методів їх вирощування та обробки зерен, характерних цій країні.

Кенія
Регіон

Частина території країни, на якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Кава з різних регіонів однієї країни може відрізнятися за смаком, ароматом та іншими властивостям, за рахунок особливостей клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших умов зростання кавових дерев.

Thika
Висота над рівнем моря 1800
Станція обробки

Спеціалізоване підприємство, яке займається обробкою кавових ягід для отримання з них зерен.

Зазвичай станція розташована в тій самій країні, де був зібраний врожай кави. Використовувані станцією технології обробки кавових ягід впливають на якість, смак, аромат та інші властивості кави.

Karinga
Процес обробки зерен

Виробничий процес, який був використаний при обробці зібраних кавових ягід, для вилучення з них зерен. Значною мірою впливає на смак, аромат та інші властивості кави.

Основні процеси обробки: митий, натуральний (сухий), хані.

 

Кожен процес розкриває смак, аромат та інші якості кави по-різному, навіть якщо ягоди були зібрані з одного дерева.

Митий
Кавове дерево

Вид кавових дерев, зерна яких були використані для кави.

Арабіка
Ботанічний різновид

Ботанічний різновид кавових дерев, зерна яких були використані для цієї кави.

SL-28, SL-34, Ruiru 11, Batian
Категорія кави Specialty coffee
Оцінка

Оцінка в балах, яку присвоїли експерти кавовому зерну після збирання та обробки врожаю.

Чим вона вища, тим вище якість зерна, потенціал смаку і аромату, який може бути розкритий при обсмаженні. Максимальна оцінка 100 балів.

87.25 балів
Врожай 2018
Склад Кава в зернах. Моносорт
Країна обсмаження Україна
Рекомендований термін споживання 2 місяці

Karinga Coffee Factory розташована у Центральній провінції, районі Тіка. Була заснована у 1983 році та розташована на 5 акрах землі. Близько 500 фермерів доставляють каву на станцію обробки у період врожаю. Більшість з ферм розташовані на висоті близько 1800 метрів над рівнем моря, що доволі високо для Кенії. Фермери вирощують традиційні для країни ботанічні різновиди - SL-28, SL-34. Найбільш унікальною особливістю цієї фабрики є те, що вона оточена зонами вирощування чаю. 

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Службою Нова пошта по Україні — від 45 грн.

Отримання у відділенні Нова пошта, поштоматі Нова пошта або ПриватБанку. Вартість розраховується за тарифами перевізника. В средньому 45-65 грн. Строк доставки 1-3 дні.

Можлива доставка кур'єром Нової пошти за вашою адресою.

Детальніше >

 

  • Онлайн платіжними картками Visa та MasterCard
  • Онлайн через Приват24
  • Готівкою в терміналах ПриватБанку

Детальніше >

Вгору