0
Мій кошик

Кава в зернах Kenya Kijani Kiboko AA Plus, Brew, 250 г

Артикул 00013
Немає в наявності
380 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Вага
Метод приготування

Рекомендований метод приготування кави.

Ми виділяємо дві основні групи методів:

- Еспресо. Для приготування в еспресо машинах.

- Фільтр (brew). Для приготування в чашці, воронках V60, Clever Dripper та подібних, в Аеропресі, Кемексі тощо. А також в Джезві, гейзерній кавоварці тощо.

 

Детальніше в наших Гідах приготування кави різними методами

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікуваних
Опис

Кава, що має яскравий та виражений «класичний» смак хорошої Кенії: чорна смородина, чорниця, ігриста кислотність, ваніль.

Характеристики
Аромат / смак Чорна смородина, чорниця, ігриста кислотність, ваніль
Метод приготування

Рекомендований метод приготування кави.

Ми виділяємо дві основні групи методів:

- Еспресо. Для приготування в еспресо машинах.

- Фільтр (brew). Для приготування в чашці, воронках V60, Clever Dripper та подібних, в Аеропресі, Кемексі тощо. А також в Джезві, гейзерній кавоварці тощо.

 

Детальніше в наших Гідах приготування кави різними методами

Фільтр
Походження

Країна, в якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Значною мірою визначає смак, аромат та інші властивості кави.

Вони залежать від клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших природних умов, в яких зростали кавові дерева. А також різновидів кавових дерев, методів їх вирощування та обробки зерен, характерних цій країні.

Кенія
Регіон

Частина території країни, на якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Кава з різних регіонів однієї країни може відрізнятися за смаком, ароматом та іншими властивостям, за рахунок особливостей клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших умов зростання кавових дерев.

Nyeri
Висота над рівнем моря 1600-2000 м
Процес обробки зерен

Виробничий процес, який був використаний при обробці зібраних кавових ягід, для вилучення з них зерен. Значною мірою впливає на смак, аромат та інші властивості кави.

Основні процеси обробки: митий, натуральний (сухий), хані.

 

Кожен процес розкриває смак, аромат та інші якості кави по-різному, навіть якщо ягоди були зібрані з одного дерева.

Митий
Ботанічний різновид

Ботанічний різновид кавових дерев, зерна яких були використані для цієї кави.

SL-28, SL-34, Ruiru 11
Категорія кави Specialty coffee
Оцінка

Оцінка в балах, яку присвоїли експерти кавовому зерну після збирання та обробки врожаю.

Чим вона вища, тим вище якість зерна, потенціал смаку і аромату, який може бути розкритий при обсмаженні. Максимальна оцінка 100 балів.

86.5 балів
Врожай 2019 рік
Склад Кава в зернах. Моносорт
Країна обсмаження Україна
Рекомендований термін споживання 2 місяці
Залишити відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Замовлення можна отримати наступними способами

- Самовивіз

- У відділенні Нова Пошта по Україні

- Кур'єром Нова пошта на вашу адресу

 

Самовивіз з нашої кав'ярні ONE LOVE espresso bar в м. Києві безкоштовно

Адреса: м. Київ, вул. Велика Васильківська 100

Пн-Пт: 10:00 - 17:30  |  Сб-Вс: 11:00 - 18:30

моб.: +380 67 644 18 18, Юрій

тел.: +38 044 364 98 96

 

Замовлення доставляються по всій Україні службою доставки Нова Пошта або кур'єром Нова Пошта на вашу адресу

Оплачені замовлення ми відправляємо кожного дня, окрім вихідних. Якщо ви зробили замовлення у п`ятницю після 16:00, воно буде відправлено у понеділок.

Термін доставки 1-3 дні після відправки. Вартість, розраховується за тарифами Нова Пошта. В середньому 45 - 65 грн.

При замовленні 2 пачок кави доставка до відділення Нова Пошта безкоштовна.

Адресна доставка кур'єром за тарифами Нова Пошта.

 

Детальніше >

 

  • Онлайн платіжними картками Visa та MasterCard
  • Онлайн через Приват24
  • Готівкою в терміналах ПриватБанку

Детальніше >

Вгору