0
Мій кошик

Кава в зернах ONE LOVE coffee Ethiopia Reko, Brew, 250 г

Артикул 00014
В наявності
345 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Вага
Метод приготування

Рекомендований метод заварювання кави.

Характеристики
Аромат / смак Персик, манго, чорний чай
Обсмаження Світле
Походження

Країна, в якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Значною мірою визначає смак, аромат та інші властивості кави.

Вони залежать від клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших природних умов, в яких зростали кавові дерева. А також різновидів кавових дерев, методів їх вирощування та обробки зерен, характерних цій країні.

Ефіопія
Регіон

Частина території країни, на якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Кава з різних регіонів однієї країни може відрізнятися за смаком, ароматом та іншими властивостям, за рахунок особливостей клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших умов зростання кавових дерев.

Yirgacheffe
Висота над рівнем моря 1850-2100 м
Станція обробки

Спеціалізоване підприємство, яке займається обробкою кавових ягід для отримання з них зерен.

Зазвичай станція розташована в тій самій країні, де був зібраний врожай кави. Використовувані станцією технології обробки кавових ягід впливають на якість, смак, аромат та інші властивості кави.

Reko
Кавове дерево

Вид кавових дерев, зерна яких були використані для кави.

Арабіка
Ботанічний різновид

Ботанічний різновид кавових дерев, зерна яких були використані для цієї кави.

Heirloom
Процес обробки зерен

Виробничий процес, який був використаний при обробці зібраних кавових ягід, для вилучення з них зерен. Значною мірою впливає на смак, аромат та інші властивості кави.

Основні процеси обробки: митий, натуральний (сухий), хані.

 

Кожен процес розкриває смак, аромат та інші якості кави по-різному, навіть якщо ягоди були зібрані з одного дерева.

Митий
Категорія кави Specialty coffee
Оцінка

Оцінка в балах, яку присвоїли експерти кавовому зерну після збирання та обробки врожаю.

Чим вона вища, тим вище якість зерна, потенціал смаку і аромату, який може бути розкритий при обсмаженні. Максимальна оцінка 100 балів.

86.5 балів
Врожай 2019
Склад Кава в зернах. Моносорт
Країна обсмаження Україна

Станція обробки Реко має назву за назвою гори Реко, що височіє над схилами Кочере. “Reko”  з місцевої мови оромо означає “виклик”, що посилає до того, який виклик стане перед тим, хто насмІлиться піднятися на гору Реко. Засновники станції вибрали цю назву саме через її символічність. Вирощувати та виробляти найкращу каву у Йіргачеффе - це їх власний виклик. 

Під час збору урожаю, що відбувається зазвичай з кінця жовтня до середини січня, близько 850 фермерів приносять свої ягоди до станції обробки. Реко - чудовий приклад станції, що підтримує своїх фермерів, і в результаті виробляє чудову якісну каву рік за роком.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Службою Нова пошта по Україні — від 45 грн.

Отримання у відділенні Нова пошта, поштоматі Нова пошта або ПриватБанку. Вартість розраховується за тарифами перевізника. В средньому 45-65 грн. Строк доставки 1-3 дні.

Можлива доставка кур'єром Нової пошти за вашою адресою.

Детальніше >

 

  • Онлайн платіжними картками Visa та MasterCard
  • Онлайн через Приват24
  • Готівкою в терміналах ПриватБанку

Детальніше >

Вгору