0
Мій кошик

Кава в зернах ONE LOVE coffee Ethiopia Abyssinian Mocca, Espresso, 1 кг

Артикул 00010
Немає в наявності
1 100 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Вага
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікуваних
Характеристики
Аромат / смак Cолодкі чорні ягоди, чорний чай з бергамотом, ноти рому, цитрусова кислотність
Метод приготування

Рекомендований метод заварювання кави.

Еспресо
Походження

Країна, в якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Значною мірою визначає смак, аромат та інші властивості кави.

Вони залежать від клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших природних умов, в яких зростали кавові дерева. А також різновидів кавових дерев, методів їх вирощування та обробки зерен, характерних цій країні.

Ефіопія
Регіон

Частина території країни, на якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Кава з різних регіонів однієї країни може відрізнятися за смаком, ароматом та іншими властивостям, за рахунок особливостей клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших умов зростання кавових дерев.

Gedeo
Висота над рівнем моря 1500-2200 м
Станція обробки

Спеціалізоване підприємство, яке займається обробкою кавових ягід для отримання з них зерен.

Зазвичай станція розташована в тій самій країні, де був зібраний врожай кави. Використовувані станцією технології обробки кавових ягід впливають на якість, смак, аромат та інші властивості кави.

Abeyot Ageze
Процес обробки зерен

Виробничий процес, який був використаний при обробці зібраних кавових ягід, для вилучення з них зерен. Значною мірою впливає на смак, аромат та інші властивості кави.

Основні процеси обробки: митий, натуральний (сухий), хані.

 

Кожен процес розкриває смак, аромат та інші якості кави по-різному, навіть якщо ягоди були зібрані з одного дерева.

Натуральний
Кавове дерево

Вид кавових дерев, зерна яких були використані для кави.

Арабіка
Категорія кави Specialty coffee
Оцінка

Оцінка в балах, яку присвоїли експерти кавовому зерну після збирання та обробки врожаю.

Чим вона вища, тим вище якість зерна, потенціал смаку і аромату, який може бути розкритий при обсмаженні. Максимальна оцінка 100 балів.

86 балів
Врожай 2016/2017
Склад Кава в зернах. Моносорт
Країна обсмаження Україна
Рекомендований термін споживання 2 місяці

Abyssinian Mocca - кавові ягоди дикорослого походження "Wild Coffee". Кава зібрана на південному заході Ефіопії в чотирьох округах: Jimma, Illubabor, Bench Maja і Kaficho Shekicho, які знаходяться в регіоні Каффа.

Кава має виражений фруктовий смак з комплексним профілем чашки з солодкими темними ягодами, чорним чаєм з бергамотом та нотами рому.

 

Рекомендована для заварювання в кавоварках еспресо.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Службою Нова пошта по Україні — від 45 грн.

Отримання у відділенні Нова пошта, поштоматі Нова пошта або ПриватБанку. Вартість розраховується за тарифами перевізника. В средньому 45-65 грн. Строк доставки 1-3 дні.

Можлива доставка курьєром Нової пошти за вашою адресою.

Детальніше >

 

  • Онлайн платіжними картками Visa та MasterCard
  • Онлайн через Приват24
  • Готівкою в терміналах ПриватБанку

Детальніше >

Вгору