0
Мій кошик

Кава в зернах Costa Rica Volcan Azul, Espresso, 250 г

Артикул 00107
Немає в наявності
390 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Вага
Метод приготування

Рекомендований метод приготування кави.

Ми виділяємо дві основні групи методів:

- Еспресо. Для приготування в еспресо машинах.

- Фільтр (brew). Для приготування в чашці, воронках V60, Clever Dripper та подібних, в Аеропресі, Кемексі тощо. А також в Джезві, гейзерній кавоварці тощо.

 

Детальніше в наших Гідах приготування кави різними методами

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікуваних
Опис

Супер-солодка ферментна кава з Коста Ріки! В профілі спеціі, тропічні фрукти та сухофрукти.

Характеристики
Аромат / смак Кава з нотами абрикосу, ванілі та сушеного інжиру.
Метод приготування

Рекомендований метод приготування кави.

Ми виділяємо дві основні групи методів:

- Еспресо. Для приготування в еспресо машинах.

- Фільтр (brew). Для приготування в чашці, воронках V60, Clever Dripper та подібних, в Аеропресі, Кемексі тощо. А також в Джезві, гейзерній кавоварці тощо.

 

Детальніше в наших Гідах приготування кави різними методами

Еспресо
Походження

Країна, в якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Значною мірою визначає смак, аромат та інші властивості кави.

Вони залежать від клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших природних умов, в яких зростали кавові дерева. А також різновидів кавових дерев, методів їх вирощування та обробки зерен, характерних цій країні.

Коста-Ріка
Регіон

Частина території країни, на якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Кава з різних регіонів однієї країни може відрізнятися за смаком, ароматом та іншими властивостям, за рахунок особливостей клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших умов зростання кавових дерев.

Central Valley
Ферма Volcan Azul
Процес обробки зерен

Виробничий процес, який був використаний при обробці зібраних кавових ягід, для вилучення з них зерен. Значною мірою впливає на смак, аромат та інші властивості кави.

Основні процеси обробки: митий, натуральний (сухий), хані.

 

Кожен процес розкриває смак, аромат та інші якості кави по-різному, навіть якщо ягоди були зібрані з одного дерева.

Натуральний
Кавове дерево

Вид кавових дерев, зерна яких були використані для кави.

Арабіка
Ботанічний різновид

Ботанічний різновид кавових дерев, зерна яких були використані для цієї кави.

Caturra
Категорія кави Specialty coffee
Оцінка

Оцінка в балах, яку присвоїли експерти кавовому зерну після збирання та обробки врожаю.

Чим вона вища, тим вище якість зерна, потенціал смаку і аромату, який може бути розкритий при обсмаженні. Максимальна оцінка 100 балів.

87.00 балів
Врожай 2020 року
Склад Кава в зернах. Моносорт
Країна обсмаження Україна
Рекомендований термін споживання 2 місяці
Залишити відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Замовлення можна отримати наступними способами

- У відділенні Нова Пошта по Україні

- Кур'єром Нова пошта на вашу адресу

 

Замовлення доставляємо по всій Україні службою доставки Нова Пошта або кур'єром Нова Пошта на вашу адресу

Замовлення оплачені у робочі дні до 15:00 ми відправляємо в той самий день, оплачені після 15:00 - наступного робочого дня.

Оплачені у вихідні та святкові дні - наступного робочого дня.

 

Термін доставки 1-3 дні після відправки. Вартість, розраховується за тарифами Нова Пошта. В середньому 45 - 65 грн.

При замовленні на суму від 600 грн. доставка до відділення Нова Пошта безкоштовна.

Адресна доставка кур'єром за тарифами Нова Пошта.

 

Детальніше >

 

  • Онлайн платіжними картками Visa та MasterCard
  • Онлайн через Приват24
  • Готівкою в терміналах ПриватБанку

Детальніше >

Вгору