0
Мій кошик

Кава в зернах ONE LOVE coffee Colombia Recolectores, Espresso, 250 г

Артикул 00002
В наявності
340 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Вага
Метод приготування

Рекомендований метод заварювання кави.

Характеристики
Аромат / смак Чорниця, груша, темна слива, тростинний цукор
Обсмаження Світле
Походження

Країна, в якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Значною мірою визначає смак, аромат та інші властивості кави.

Вони залежать від клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших природних умов, в яких зростали кавові дерева. А також різновидів кавових дерев, методів їх вирощування та обробки зерен, характерних цій країні.

Колумбія
Регіон

Частина території країни, на якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Кава з різних регіонів однієї країни може відрізнятися за смаком, ароматом та іншими властивостям, за рахунок особливостей клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших умов зростання кавових дерев.

Huila
Висота над рівнем моря 2300 м
Власник ферми 15 фермерів
Станція обробки

Спеціалізоване підприємство, яке займається обробкою кавових ягід для отримання з них зерен.

Зазвичай станція розташована в тій самій країні, де був зібраний врожай кави. Використовувані станцією технології обробки кавових ягід впливають на якість, смак, аромат та інші властивості кави.

Narino
Кавове дерево

Вид кавових дерев, зерна яких були використані для кави.

Арабіка
Ботанічний різновид

Ботанічний різновид кавових дерев, зерна яких були використані для цієї кави.

Castillo, Caturra, Colombia
Процес обробки зерен

Виробничий процес, який був використаний при обробці зібраних кавових ягід, для вилучення з них зерен. Значною мірою впливає на смак, аромат та інші властивості кави.

Основні процеси обробки: митий, натуральний (сухий), хані.

 

Кожен процес розкриває смак, аромат та інші якості кави по-різному, навіть якщо ягоди були зібрані з одного дерева.

Митий
Категорія кави Specialty coffee
Оцінка

Оцінка в балах, яку присвоїли експерти кавовому зерну після збирання та обробки врожаю.

Чим вона вища, тим вище якість зерна, потенціал смаку і аромату, який може бути розкритий при обсмаженні. Максимальна оцінка 100 балів.

86.5 балів
Врожай 2018
Рекомендований термін споживання 2 місяці

Концепція цього лоту особлива - він присвячений одній з найважливіших, втім недостатньо оцінених професій в індустрії виробництва кави – збирачам (picker) кавових ягід. Вони відіграють важливу роль у виробництві якісної кави, при цьому залишаючись незахищеними соціально та фінансово. У Колумбії часто люди покидають цю роботу у пошуках більш надійних альтернатив. Ця програма існує завдяки співпраці трейдера, експортера та локального кооперативу. Ціна за каву від відібраної групи фермерів вища – гарантує заробіток збирачів та їх соціальний захист, крім того у результаті – якісніша кава завдяки кращому відбору вишень. 

Кава у Наріно зазвичай обробляється митим методом: ягоди депульпуються та ферментуються у традиційному стилі. Кава сушиться під сонцем у конструкціях типу оранжерей з системою вентиляції, процес висушування зерна займає 10-18 днів.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Службою Нова пошта по Україні — від 45 грн.

Отримання у відділенні Нова пошта, поштоматі Нова пошта або ПриватБанку. Вартість розраховується за тарифами перевізника. В средньому 45-65 грн. Строк доставки 1-3 дні.

Можлива доставка кур'єром Нової пошти за вашою адресою.

Детальніше >

 

  • Онлайн платіжними картками Visa та MasterCard
  • Онлайн через Приват24
  • Готівкою в терміналах ПриватБанку

Детальніше >

Вгору