0
Мій кошик

Кава в зернах ONE LOVE coffee Colombia Nectario Pascuaza, Espresso, 250 г

Артикул 00069
Немає в наявності
360 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Вага
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікуваних
Характеристики
Аромат / смак Папайя, лайм, жасмин, канталупа, диня, бергамот, лимон
Метод приготування

Рекомендований метод заварювання кави.

Еспресо
Походження

Країна, в якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Значною мірою визначає смак, аромат та інші властивості кави.

Вони залежать від клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших природних умов, в яких зростали кавові дерева. А також різновидів кавових дерев, методів їх вирощування та обробки зерен, характерних цій країні.

Колумбія
Регіон

Частина території країни, на якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Кава з різних регіонів однієї країни може відрізнятися за смаком, ароматом та іншими властивостям, за рахунок особливостей клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших умов зростання кавових дерев.

Наринье
Висота над рівнем моря 1800-2200 м
Ферма Нектаріо Паскуаза Фінка ель Вергель
Процес обробки зерен

Виробничий процес, який був використаний при обробці зібраних кавових ягід, для вилучення з них зерен. Значною мірою впливає на смак, аромат та інші властивості кави.

Основні процеси обробки: митий, натуральний (сухий), хані.

 

Кожен процес розкриває смак, аромат та інші якості кави по-різному, навіть якщо ягоди були зібрані з одного дерева.

Митий
Кавове дерево

Вид кавових дерев, зерна яких були використані для кави.

Арабіка
Ботанічний різновид

Ботанічний різновид кавових дерев, зерна яких були використані для цієї кави.

Caturra
Категорія кави Specialty coffee
Оцінка

Оцінка в балах, яку присвоїли експерти кавовому зерну після збирання та обробки врожаю.

Чим вона вища, тим вище якість зерна, потенціал смаку і аромату, який може бути розкритий при обсмаженні. Максимальна оцінка 100 балів.

86 балів
Врожай 2016/17
Склад Кава в зернах. Моносорт
Країна обсмаження Україна
Рекомендований термін споживання 1 місяць

Ферма Nectario Pascuaza Finca El Vergel знаходиться в регіоні Наріне. Розміщена на 6 гектарах вона є трохи більшою, ніж середня ферма в цьому регіоні, на даній фермі вирощують тільки різновид Катурра. Після збору врожаю кава проходить через процес сухої ферментації, її промивають, а потім сушать протягом приблизно 10 днів.
Ця кава надходить від маленького фермера, який працює у відносинах з нашим експортером та їх персоналом для контролю якості. Вони доставляють партію в Бодегу, де кава пройде аналіз експуртів, процес купуванн і зберігання окремо для нашого схвалення.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Службою Нова пошта по Україні — від 45 грн.

Отримання у відділенні Нова пошта, поштоматі Нова пошта або ПриватБанку. Вартість розраховується за тарифами перевізника. В средньому 45-65 грн. Строк доставки 1-3 дні.

Можлива доставка курьєром Нової пошти за вашою адресою.

Детальніше >

 

  • Онлайн платіжними картками Visa та MasterCard
  • Онлайн через Приват24
  • Готівкою в терміналах ПриватБанку

Детальніше >

Вгору