0
Мій кошик

Кава в зернах ONE LOVE coffee Burundi Shembati, Espresso, 250 г

Артикул 00015
Немає в наявності
340 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Вага
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікуваних
Характеристики
Аромат / смак Ягоди, чорна та червона смородина, грейпфрут
Метод приготування

Рекомендований метод заварювання кави.

Еспресо
Походження

Країна, в якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Значною мірою визначає смак, аромат та інші властивості кави.

Вони залежать від клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших природних умов, в яких зростали кавові дерева. А також різновидів кавових дерев, методів їх вирощування та обробки зерен, характерних цій країні.

Бурунді
Регіон

Частина території країни, на якій були вирощені та зібрані кавові ягоди.

Кава з різних регіонів однієї країни може відрізнятися за смаком, ароматом та іншими властивостям, за рахунок особливостей клімату, складу грунту, висоти над рівнем моря та інших умов зростання кавових дерев.

Kayanza
Висота над рівнем моря 1800 м
Ферма Shembati
Процес обробки зерен

Виробничий процес, який був використаний при обробці зібраних кавових ягід, для вилучення з них зерен. Значною мірою впливає на смак, аромат та інші властивості кави.

Основні процеси обробки: митий, натуральний (сухий), хані.

 

Кожен процес розкриває смак, аромат та інші якості кави по-різному, навіть якщо ягоди були зібрані з одного дерева.

Митий
Кавове дерево

Вид кавових дерев, зерна яких були використані для кави.

Арабіка
Ботанічний різновид

Ботанічний різновид кавових дерев, зерна яких були використані для цієї кави.

Red Bourbon
Категорія кави Specialty coffee
Оцінка

Оцінка в балах, яку присвоїли експерти кавовому зерну після збирання та обробки врожаю.

Чим вона вища, тим вище якість зерна, потенціал смаку і аромату, який може бути розкритий при обсмаженні. Максимальна оцінка 100 балів.

89 балів
Врожай 2017
Склад Кава в зернах. Моносорт
Країна обсмаження Україна
Рекомендований термін споживання 2 місяці

Ця кава зі станції обробки Шембеті цікава тим, що вся команда тут присвятила своє життя виробництву і переробці кави.
Станція обробки Шембеті одна з двох станцій обробки, які були побудовані в 2016 році виробником Салумом Рамадханом. Він також співпрацював із малими землевласниками в регіоні Шембаті кілька років до цього, проте уряд змінив законодавство для того, щоб обмежити площу, в якій станції можуть приймати ягоди для обробки, тому власник побудував цю обробну станцію, щоб мати можливість продовжувати працювати з дрібними землевласниками в цій області.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Службою Нова пошта по Україні — від 45 грн.

Отримання у відділенні Нова пошта, поштоматі Нова пошта або ПриватБанку. Вартість розраховується за тарифами перевізника. В средньому 45-65 грн. Строк доставки 1-3 дні.

Можлива доставка курьєром Нової пошти за вашою адресою.

Детальніше >

 

  • Онлайн платіжними картками Visa та MasterCard
  • Онлайн через Приват24
  • Готівкою в терміналах ПриватБанку

Детальніше >

Вгору