Чашка — один з найпростіший способів приготування кави вдома.

 

Дозування кави

16.5 г кави — 4 чайних ложки з гіркою на 300 г води.


Параметр помолу

Середній.


Температура води

93 - 94 °C.


Час заварювання

4 хв.

 

Приготування

Зважте та змеліть необхідну кількість кави.

Параметри помолу визначають смак напою. Експериментуйте з кавомолкою в пошуках кращого результату. Якщо смак гіркий та сухий ‒ помол дуже дрібний, кава солонувата і невиразна ‒ помол занадто грубий.

 

Засипте змелену каву до чашки та залийте гарячу воду необхідного об'єму. За 4 хвилини, розмішайте кавові частинки, що скупчились на поверхні води.

Ще 4-5 хвилин, і можна починати дегустувати напій. 


Насолоджуйтесь!