Чашка — один з найпростіший способів приготування кави вдома.
Дозування кави
16.5 г кави — 4 чайних ложки з гіркою на 300 г води.
Параметр помолу
Середній.
Температура води
93 - 94 °C.
Час заварювання
4 хв.
Приготування
Зважте та змеліть необхідну кількість кави.
Параметри помолу визначають смак напою. Експериментуйте з кавомолкою в пошуках кращого результату. Якщо смак гіркий та сухий ‒ помол дуже дрібний, кава солонувата і невиразна ‒ помол занадто грубий.
Засипте змелену каву до чашки та залийте гарячу воду необхідного об'єму. За 4 хвилини, розмішайте кавові частинки, що скупчились на поверхні води.
Ще 4-5 хвилин, і можна починати дегустувати напій.
Насолоджуйтесь!